• Short title article: Društvene mreže

Pripadnici Policijske uprave Trebinje lišili su slobode osobu inicijala A. J. zbog sumnje da je izvršio kaznena djela „Spolna ucjena“ i „Krađa“.

Kako je priopćeno iz PU Trebinje, policijskoj stanici Trebinje je 16. kolovoza 2021. godine prijavljeno da osoba inicijala A.J. duži vremenski period uznemirava osobu inicijala N.H. putem društvenih mreža, tako da je s lažnih profila javno objavljivalo više privatnih fotografija i video snimaka eksplicitnog sadržaja na kojima je N.H.

Osoba A.J. se također tereti da je jednom prilikom uzeo mobilni telefon marke „Samsung S8“ iz ruke N.H. i odnio sa sobom.

- Po naredbi Osnovnog suda u Trebinju, izvršen je pretres kuće i pomoćnih prostorija koje koristi lice inicijala A.J. gdje su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju gore navedenih krivičnih djela- kaže se u priopćenju PU Trebinje i dodaje da je rad na dokumentiranju kaznenih djela u tijeku, a u narednom periodu bit će podnesen Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu Okružnom javnom Tužiteljstvu u Trebinju.